Categorieën

  • IN DE SCHIJNWERPERS

E-Bike Driewieler / Pfau-Tec Scoobo 17-SHO-04-00006

Pfau-Tec Scoobo 17-SHO-04-00006

Pfau-Tec Scoobo 17-SHO-04-00006
Pfau-Tec Scoobo 17-SHO-04-00006
De comfortabele 3 wieler van Pfau-Tec.

Verzendkosten

‚ā¨¬†0,00

‚ā¨¬†0,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
De comfortabele driewieler van Pfau-Tec.De uitvoering is met een nieuw elektrisch aandrijfsysteem van het merk Bosch (Active PLUS) met een sterke 500 Wh accu opgewaardeerd. Ervaart u uw omgeving op uitgebreide touren helemaal nieuw en tot ver over de stadsgrenzen. Een nog lagere instap maakt het op- en afstappen veel eenvoudiger. De hydraulische schijfremmen voor en achter (met handrem voor het parkeren) vormt een goede symbiose met de lichtlopende 7 versnellingen-Nexus-vrijloopnaaf van de firma Shimano. De Bosch Active PLUS met zijn betrouwbare en gelijkmatige krachtige ondersteuning rondt het geheel perfect af.

De Scoobo is een veilig en comfortabel voertuig en is door iedereen makkelijk intuitief te besturen. Stuur, pedalen en voorwiel liggen in uw blikveld. De Scoobo combineert comfortabel en sportief fietsen voor alle leeftijden en laat u moeiteloos ook grote afstanden overbruggen. De Scoobo is geschikt om te shoppen in de stad maar ook voor een tocht in de natuur.

Voor iedereen die houdt van comfort. De comfortabele ruime zitting en de rugleuning zijn snel en makkelijk te verstellen. Dit zorgt voor een ontspannen houding, van waaruit u het verkeer goed kunt overzien. Als u gestopt bent kunt u uw voeten op de grond zetten zonder op te staan.
Aanmelden Nieuwesbrief
Deze website gebruikt cookies en geef toestemming
Accepteer geselecteerde cookies